Skip to main content

Heb jij een technische achtergrond en weet jij zowel in teamverband als zelfstandig te werken? Wil jij daarnaast werken met toffe producten op bijzondere locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor op onze projectlocaties in Vlissingen of Wemeldingen (zeeland) zijn wij op zoek naar een fulltime (37,5 uur) monteur.  

Monteur scheepsinterieur – de functie:
Als monteur scheepsinterieur ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig monteren van verschillende uitdagende scheepsinterieurs. Dit doe je samen met andere collega’s aan boord van een schip op locatie in Vlissingen en Wemeldinge. Je monteert interieurs met mooi materiaal voor diverse schepen. Dit in combinatie met de complete afbouw van bijvoorbeeld vloeren, wanden en plafonds. De klanttevredenheid is erg belangrijk in deze functie, als monteur scheepsinterieur lever je hier een grote bijdrage aan.

Over de organisatie:
Beerens Group is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale speler. Beerens Group bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. Met ruim 130 medewerkers verdeeld over onze twee vestigingen in Rijen en Goes, weten wij de internationale retailmarkt, zakelijke interieurmarkt én de luxe jachtbouw te bedienen. De organisatie is vanaf oudsher een familieorganisatie en dit merk je vandaag de dag nog steeds. Wij schakelen met korte lijnen, kennen lange dienstverbanden en streven naar een grote mate van betrokkenheid.

Als monteur:

  • Heb jij een afgeronde technische opleiding;
  • Beheers jij de Nederlandse en of Engelse taal goed;
  • Ben jij in het bezit van een rijbewijs B;

Daarnaast ben jij iemand die graag lekker aan de bak gaat en weet van aanpakken.

Wat mag jij verwachten?
Naast het feit dat jij allereerst natuurlijk een warm welkom mag verwachten.

  • Een fulltime dienstverband;
  • Een salaris passend bij de functie;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • 24 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
  • Leuke personeelsbijeenkomsten en gezellige vrijdagmiddag borrels.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hr@beerens.com. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij zijn benieuwd, jij ook?!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl