Skip to main content

Ben jij goed in het maken van technische tekeningen? En heb jij affiniteit met interieurbouw? Dan zoeken wij jou. Wij zijn op zoek naar een Senior medewerker Engineering & Support, die ons team komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega, die een nieuwe uitdaging binnen de interieurwereld niet uit de weg gaat? Solliciteer dan nu!

Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een fulltime senior medewerker Engineering en Support.

Senior medewerker Engineering en Support – de functie:
In de functie van Senior medewerker Engineering & Support ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van klantwensen, het maken en bedenken van specificaties in functionele tekeningen en het voorbereiden van de productiewerkzaamheden.

 • Beoordelen maakbaarheid van het interieur en het verzamelen van informatie en eventuele ontbrekende gegevens;
 • Maken van technische en lay-out tekeningen m.b.v. CAD/CAM-software en Inventor;
 • Engineering en aanleveren van een overzicht met benodigde materialen;
 • Verzorgen van toelichtingen en relevante documentatie;
 • Vervaardigen van tekeningen voor presentaties ed.;
 • Overdragen en bespreken van functionele tekeningen;
 • Adviseren van collega’s over toepassingen, producten en materialen;
 • Analyseren van de door de klant gemelde problemen en geven van oplossingen;
 • Bewaking van de scoop;
 • Archiveren en bijhouden van documentatie en tekeningen in databestanden.

Over de organisatie:
Beerens Group is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale speler. Beerens Group bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. Met ruim 130 medewerkers verdeeld over onze twee vestigingen in Rijen en Goes, weten wij de internationale retailmarkt, zakelijke interieurmarkt én de luxe jachtbouw te bedienen. De organisatie is vanaf oudsher een familieorganisatie en dit merk je vandaag de dag nog steeds. Wij schakelen met korte lijnen, kennen lange dienstverbanden en streven naar een grote mate van betrokkenheid.

Als Senior medewerker Engineering en Support kom jij te werken bij één van de vier B.V.’s van de Beerens Group, genaamd Beerens Interieurs B.V. Binnen Beerens Interieurs B.V. kennen wij een fulltime werkweek van 37,5 uur (maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur) en volgen wij de CAO Interieurbouw en Meubelindustrie.

De vestiging heeft een eigen productielocatie, kantoor en montage team én kenmerkt zich als een jong team met ongeveer 25 medewerkers. De locatie in Goes focust zich volledig op de nautische markt. Voor onze klanten verzorgen wij het complete traject: van de afbouw van wanden, vloeren en plafonds tot het complete scheepsinterieur. Ook coördineren wij het werk met de onderaannemers van onze klanten zodat zij volledig worden ontzorgd.

Als Senior medewerker Engineering en Support:

 • Heb jij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring als tekenaar met CAD/CAM;
 • Heb jij een relevante vooropleiding;
 • Heb jij affiniteit met interieurbouw en bezit jij over een goede dosis ruimtelijk inzicht;
 • Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ben jij klantgericht, accuraat en werk jij graag in teamverband.

Wat mag jij verwachten?
Naast het feit dat jij natuurlijk een warm welkom mag verwachten.

 • Een fulltime functie binnen een hecht familiebedrijf;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Markconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding

Zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hr@beerens.com. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij zijn benieuwd, jij ook?!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Ben jij flexibel, collegiaal en sleutel je graag aan dingen? Wil jij werken binnen een hecht familiebedrijf in Brabant? Dan zijn wij opzoek naar jou! Beerens groep is opzoek naar een enthousiaste monteur.

Wat ga je doen?
Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig monteren van onder andere kantoor-, zakelijke- en diverse projectinrichtingen. Dit doe je samen met andere collega monteurs en extern personeel op locaties in de Benelux. De klant tevreden stellen is erg belangrijk binnen deze functie.

Zo monteer je de ene week een nieuwe bar bij een luxe restaurant Rotterdam en ben je de week erop druk bezig met een groot kantoorproject in Brussel. Geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?
De Beerens Group is een toonaangevende en moderne internationale interieurbouwer. Beerens bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. De Beerens Group bedient met ruim 130 vaste medewerkers de retail, maritieme en zakelijke sector. Door middel van onze jarenlange expertise, de inzet van onze uitgebreide productiefaciliteiten in Rijen en Goes en de combinatie van onze productielijnen voor o.a. stellingmateriaal in China, zijn wij in staat om al onze klanten een passende, prettige en een kostenbewust interieur aan te bieden.

Beerens Group heeft veel ervaring in het maken van interieurs voor bedrijven, gezondheidszorg en horeca. Zo kom je als monteur op veel verschillende gave plekken. En wist je dat onze fabrieken in Goes en Rijen zijn uitgerust met de modernste machines?

Wat breng je mee?

 • Je bent representatief, zelfstandig en flexibel;
 • Je hebt een hand-on mentaliteit en bent collegiaal;
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding en aantoonbare werkervaring;
 • Je bent in het bezit van je VCA of bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en Engels is een pre.

Voldoe je niet volledig aan dit profiel maar zie je genoeg raakvlakken? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie binnen een hecht familiebedrijf
 • Uitzicht op een vast contract
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Toffe personeelsbijeenkomsten
 • Gezellige vrijmibo’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om te ontwikkelen

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar HR@beerens.com. Zorg dat jouw cv boven op de stapel komt!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Leave a Reply

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl