Skip to main content

Voel jij je helemaal thuis binnen een familieorganisatie en ben jij gewend om de verantwoordelijkheid op je te nemen? Denk jij graag mee over de voortgang en de vernieuwing van de organisatie dan wel projecten, ben jij de helpende hand voor jouw collega’s en weet jij hen te motiveren en te coachen in eigen ontwikkeling? Lees dan vooral even verder!

Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een Business unit manager!

Business unit manager – de functie:
Als Business unit manager ben jij verantwoordelijk voor de organisatorische en personele aansturing van de medewerkers bij Beerens Interieurs B.V. Jij draagt zorg voor de vorming van het beleid en de procedures voor de vestiging in Goes.

Veel voorkomende werkzaamheden:

 • Eindverantwoordelijk voor de aangewezen projecten, van nul tot en met de realisatie. Hiervoor bewaak jij de voortgang, kwaliteit en kosten;
 • Eindverantwoordelijke voor de organisatie en planning omtrent de capaciteit van het projectbureau, engineering, productie en montage;
 • Controleert de medewerkers op de voortgang van de calculaties, productie en projecten als mede op juiste uitvoering en kwaliteit van de processen en projecten;
 • Begroten van productie- en montagecapaciteit bij orders/offertes;
 • Verantwoordelijk voor juist gecalculeerde materiaalbehoefte van de maakdelen bij orders/offertes;
 • Inventariseren van kosten en investeringen voor jaarlijks budget;
 • Het signaleren, analyseren en rapporteren van knelpunten in de uitvoering dan wel in de ontwikkelingen;
 • Neemt (op termijn) deel aan het MT-overleg eens per maand.

Over de organisatie:
Beerens Group, bestaande uit Beerens Winkelinterieurs (Rijen), Beerens Interieurbouw (Rijen) en Beerens Interieurs (Goes), is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale speler. Beerens Group bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. Met ruim 130 medewerkers verdeeld over onze twee vestigingen in Rijen en Goes, weten wij de internationale retailmarkt, zakelijke interieurmarkt én de luxe jachtbouw te bedienen. De organisatie is vanaf oudsher een familieorganisatie en dit merk je vandaag de dag nog steeds. Wij schakelen met korte lijnen, kennen lange dienstverbanden en streven naar een grote mate van betrokkenheid.

Jij wordt de Business unit manager van Beerens Interieurs B.V., onze vestiging in Goes. De vestiging heeft een eigen productielocatie, kantoor en montage team én kenmerkt zich als een jong team met ongeveer 25 medewerkers. De locatie in Goes focust zich op de nautische markt. Voor onze klanten verzorgen wij het complete traject: van de afbouw van wanden, vloeren en plafonds tot het complete scheepsinterieur. Ook coördineren wij het werk met de onderaannemers van onze klanten zodat zij volledig worden ontzorgd.

Als Business unit manager:

 • Heb jij een hbo werk- en denkniveau aangevuld met een technisch/bedrijfskunde opleiding;
 • Heb jij ruimschoots ervaring als bedrijfsleider/Business unit manager (bij voorkeur i.c.m. projectmanagement) aangevuld met bijbehorende leidinggevende, commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
 • Ben jij flexibel. Inherent aan de projecten die wij draaien is het van belang dat jij mee kan schakelen met deze gebeurtenissen;
 • Kan jij goed uit de voeten met bedrijfsspecifieke systemen.

Het team is jong, getalenteerd en presteert goed. Er liggen echter nog veel kansen op het gebied van procesoptimalisatie en structurering. Jij brengt als inspirerende Peoplemanager heldere structuren aan, optimaliseert en bewaakt verschillende processen en zorgt ervoor dat het team met een uitgesproken klantgerichte mindset opereert. Met als resultaat: een duidelijk framework waarin het team effectiever en zelfstandiger kan performen. Bottlenecks identificeer je tijdig, om ze vervolgens proactief uit de weg te ruimen. In de samenwerking met andere afdelingen zoekt je continu naar manieren om synergie te creëren, kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en zo klantgericht mogelijk te opereren.

Wat mag jij verwachten?
Naast het feit dat jij natuurlijk allereerst een warm welkom mag verwachten.

 • Een fulltime dienstverband voor 37,5 uur;
 • Salaris tussen de €5.700,00 en de €6.200,00 bruto per maand;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • 24 vakantiedagen + 5 ADV-dagen;
 • Leuke personeelsbijeenkomsten;
 • Auto van de zaak.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hr@beerens.com. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij zijn benieuwd, jij ook?!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Leave a Reply

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl