Skip to main content

Kun jij uitstekend je draai vinden in een flexibele, nuchtere organisatie? Heb jij een flinke dosis energie waarmee je denkt in oplossingen? Werk je graag mee met het team maar ben je vooral goed in het houden van een helicopterview over de financiële processen? Lees dan vooral even verder!

Wij zijn opzoek naar een fulltime Finance Manager voor de vestiging in Rijen!

Over de organisatie
Beerens Group is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale speler op het gebied van interieurbouw. Met ruim 100 medewerkers weten wij vanuit Rijen de internationale retailmarkt, de zakelijke interieurmarkt en de binnenvaartschepen te bedienen. De organisatie is vanaf oudsher een familieorganisatie en dit merk je vandaag de dag nog steeds. Wij schakelen met korte lijnen, kennen lange dienstverbanden en streven naar een grote mate van betrokkenheid.

Finance manager – de functie:
Een specifieke, maar veelzijdige functie die verantwoordelijkheid vraagt. Dat maakt jou gelukkig, waardoor je deze taken met succes kan vervullen. Vanuit deze verantwoordelijkheid maak jij ook deel uit van het MT-team. Daarmee heb je direct invloed op de belangrijkste besluiten en kun je jouw aandachtspunten kracht bij zetten.

In deze brede rol als Finance Manager lever je een belangrijke bijdrage aan de beheersing en verbetering van de financiële resultaten en risico’s van de hele groep. Door je proactieve houding, je manier van communiceren en verbinden weet je impact te maken en verandering teweeg te brengen. Dit leidt tot gezonde en verbeterde resultaten. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en verder ontwikkelen van de management rapportages.

De dagelijkse aansturing van de financiële afdeling en je medewerkers (3 FTE) geeft je energie en je ziet erop toe dat alle financiële activiteiten efficiënt verlopen, hier werk je zelf ook aan mee. Jij gaat mee het verschil maken in het streven om de organisatie verder te professionaliseren. Daar heb je al ervaring mee en ziet het als de nr. 1 uitdaging om de organisatie daarin mee te krijgen.

Als Finance manager:

  • Heb jij een afgerond hbo-diploma in een economische en/of financiële richting;
  • Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, productie/project organisatie is een pré;
  • Heb jij uitstekende Excel vaardigheden. Kennis van Exact en Proteus is een pré;
  • Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast ben jij iemand met sterke communicatieve vaardigheden. Jij bent analytisch, resultaatgericht, en hebt affiniteit met data/ERP-systemen. Ook het coachen van medewerkers is jou niet onbekend.

Wat mag jij verwachten?
Naast het feit dat jij allereerst natuurlijk een warm welkom mag verwachten.

  • Een fulltime dienstverband;
  • Een salaris gebaseerd op jouw leeftijd dan wel ervaring;
  • 24 vakantiedagen en 4 ATV-dagen;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Gezellige vrijmibo’s;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om te ontwikkelen.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hr@beerens.com. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij zijn benieuwd, jij ook?!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl