Skip to main content

Heb jij grondige kennis van inkoop? Ben jij analytisch, snel van begrip en heb je overtuigingskracht bij het voeren van onderhandelingen? En heb jij affiniteit met interieurbouw? Dan zoeken wij jou. Wij zijn op zoek naar een Tactisch inkoper, die ons team komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega, die een nieuwe uitdaging binnen de interieurwereld niet uit de weg gaat? Solliciteer dan nu!

 

Wat houdt de functie in?

Als Tactisch inkoper ben je onder andere verantwoordelijk voor het inkopen en sourcen van goederen welke voldoen aan vastgestelde criteria. Je weet wat er op de markt is en onderhoudt een potentieel leveranciersnetwerk voor bevoorradingsalternatieven. Je vraagt producten- en dienstenoffertes aan en analyseert en vergelijkt ze en onderhandelt de voorwaarden. Het onderhouden en onderhandelen van prijzen, condities, service level agreements en contacten met de leveranciers behoort daarbij. De tactisch inkoper communiceert klantgericht en betrekt interne stakeholders bij belangrijke wijzigingen in het productaanbod. Daarnaast ondersteunen en/ of vervangen van de operationeel inkoper bij drukte of afwezigheid.

 

Wat bieden wij jou?

 • Warm welkom in een dynamische omgeving
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Mogelijkheid deelname collectieve zorgverzekering

 

Wat verwachten we van jou?

 • MBO/ HBO werk- en denkniveau
 • NEVI 1 (NEVI 2 pré)
 • Windows, MS Office, Exact (pré)
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift (Duits pré)
 • Sterke relationele- en communicatieve vaardigheden
 • Analytisch
 • Resultaatgericht
 • Doorzettingsvermogen
 • Kan goed samenwerken

 

Wie zijn wij:

Beerens Group is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale interieurbouwer. Ze bedient met ruim 120 medewerkers de internationale retailmarkt, de zakelijke interieurmarkt en de luxe jachtbouw.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar HR@beerens.com. Zorg dat jouw cv boven op de stapel komt!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.

Leave a Reply

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl