DE NIEUWE EFFICIËNTE AFBOUW EN INRICHTING VAN SCHEEPSINTERIEUR.

De afbouw en inrichting van scheepsinterieur kan veel efficiënter en goedkoper. Hoe? Door de inrichting zoveel mogelijk te standaardiseren en prefabriceren. Dé nieuwe succesvolle Beerens-manier voor het turn-key bouwen van scheepsinterieur.

Meerdere crewgebieden in een luxe jacht. Meerdere hutten en werkruimten in een binnenvaartschip of middelgroot cruiseschip. Of meerdere schepen die in serie worden geproduceerd. Wij vinden altijd de repeteerbaarheid in uw project, zodat we de interieurbouw kunnen optimaliseren. En omdat wij veel elementen prefabriceren, wordt de montagetijd op uw schip of jacht aanzienlijk verkort. Deze vernieuwende methode voor de bouw van scheepsinterieurs levert u veel winst op. Wilt u weten hoeveel? Wij rekenen het u graag voor.

De Beerens Group verzorgt voor u het complete traject: van de afbouw van wanden, vloeren en plafonds tot het complete scheepsinterieur. Ook coördineren wij het werk met uw onderaannemers, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Onze unieke schaalbare aanpak werkt voor alle werven, van luxe jachten tot werkschepen. Wij hebben veel ervaring in schaalbare interieurs, kunnen u al in de ontwerpfase adviseren en hebben alle services in eigen huis: van engineering en tekenen tot geautomatiseerde productie van houten elementen, montage en logistiek.

Wilt u uw scheepsinterieurs op een nieuwe efficiënte manier turn-key laten bouwen? Kom dan eens bij ons kijken. Wij laten u graag onze ‘geheimen’ zien!

ÉÉN PARTNER VOOR TURN-KEY TOPKWALITEIT.

DAAG ONS UIT.

We kunnen u met mooie woorden van alles beloven. Maar wij bewijzen het liever met daden. Hoe kunnen wij u winst opleveren en hoeveel? Hier komen we samen maar op één manier achter. Durft u het aan?

Maak een afspraak. Dat kan bij u of bij ons. Samen leggen we de kaarten op tafel. U vertelt wat u wilt en wij wat er mogelijk is. Na drie weken ontmoeten we elkaar opnieuw. Dan geven wij u een indicatief overzicht hoe wij uw basisinrichting denken te optimaliseren en welke winst u bij de realisatie zou kunnen behalen. Geen verplichtingen. U hoeft alleen maar het formulier in te vullen. We zien u graag snel!

    BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.