EEN DOORDACHTE VISIE WAARBIJ SCHAALBAARHEID VOOR U HET GROTE VERSCHIL MAAKT.

Met vakmanschap en industriële snelheid, volumes en precisie, creëren wij schaalbare onderscheidende interieuroplossingen en voegen waarde toe aan de langetermijnambitie- en het zakelijk succes van onze klantrelatie.

De Beerens Group is een toonaangevende en moderne internationale interieurbouwer. Beerens bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. De Beerens Group bedient met ruim 120 vaste medewerkers de retail, maritieme en zakelijke sector. Door middel van onze jaren lange expertise, de inzet van onze uitgebreide productie faciliteiten in Rijen en de combinatie van onze productielijnen voor o.a. stellingmateriaal in China, zijn wij in staat om u een passende, prettige en een kostenbewust interieur te bieden.

Perfectie in maatwerk

Vanuit onze visie leveren wij 100% vakmanschap op het gebied van: Retail – zakelijke interieurs en scheepsinterieurs. Met behulp van ons geavanceerd machinepark en het vakmanschap van gekwalificeerde meubelmakers weten wij de kwaliteit doorlopend te waarborgen. Elke discipline afzonderlijk binnen onze groep levert een specialistische bijdrage aan een prachtig project. Tot de vaste klantenkring behoren sinds 50 jaar vooraanstaande nationale en internationale winkelketens en scheepswerven, maar ook individuele ondernemers kiezen bewust voor Beerens. De Beerens Group bundelt alle kennis en expertise van marketing per vierkante meter vloeroppervlakte in één compacte organisatie

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.