Skip to main content

Ben jij goed in het maken van technische tekeningen met IMOS? En heb jij affiniteit met interieurbouw? Zie jij een uitdaging in het maken van de werkvoorbereiding voor diverse mooie interieurprojecten en/of luxe jachten? Dan zoeken wij jou. Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider- tekenaar, die ons team komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega, die een nieuwe uitdaging binnen de interieurwereld niet uit de weg gaat? Solliciteer dan nu!

Wat houdt de functie in?

Als Werkvoorbereider- Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van klantwensen, het maken van specificaties in functionele tekeningen en het voorbereiden van de productiewerkzaamheden. Met het programma IMOS zul je interieurs/ meubels visualiseren en construeren. Daarnaast fabriceer je werktekeningen en stuklijsten waarmee de CNC-machines aangestuurd worden. Je schakelt met diverse afdelingen en bewaakt het orderproces. Daarnaast zorg je dat alle benodigde informatie klaarstaat, zoals werkomschrijvingen en bijbehorende tekeningen.

Wat bieden wij jou?

 • Warm welkom in een dynamische omgeving
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Mogelijkheid deelname collectieve zorgverzekering

Wat verwachten we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren werkervaring liefst in de interieurbouw
 • Ervaring met Proteus / IMOS (pré) of AutoCAD
 • Sterke persoonlijkheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed samenwerken
 • Je bent accuraat en werkt efficiënt

Wie zijn wij:

Beerens Group is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en moderne internationale interieurbouwer. Ze bedient met ruim 80 medewerkers de internationale retailmarkt, de zakelijke interieurmarkt en de luxe jachtbouw.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar HR@beerens.com. Zorg dat jouw cv boven op de stapel komt!

Reageer direct

Zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met bekende merken dan wel producten? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hr@beerens.com. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij zijn benieuwd, jij ook?!

Solliciteren?

Wat leuk dat je interesse hebt om te werken bij de Beerens Group! Dit is Anouk, onze HR-adviseur. Reageer je op een vacature? Dan neem ik contact met je op en nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. We leren je graag kennen en vertellen je meer over ons bedrijf, de functie en de vervolgstappen.

Hopelijk tot ziens!

T +31 161 23 00 90
M +31 (0)6 21 92 66 96
E Anouk.vanderVelden@beerens.com

Samen maken we de mooiste schaalbare én high-end interieurs

 
 
 
 
1
1

Over de Beerens Group

Hoe is het om te werken bij Beerens? Dat hebben we jouw toekomstige collega’s alvast gevraagd.
Luister hier naar Mignonne, Tactisch inkoper bij Beerens, over haar ervaring.

Leave a Reply

Close Menu

Beerens Group
Europalaan 2
5121 DJ Rijen, Nederland
+31(0) 161 230 090

Vestiging Goes
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes, Zeeland
+31(0) 113-231920

info@beerensgroup.nl