Formulebeheer Karwei

Beerens Group is, middels het scalable concept, verantwoordelijk voor de uitrol van alle KARWEI vestigingen in Nederland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACT ONZE SPECIALIST

Al tientallen jaren is de Beerens Group partner van Intergamma BV voor de inrichting van de 132 Karwei-bouwmarkten in Nederland. Met een vast team en voorraadmanagement op maat kunnen wij de formuleonderdelen razendsnel en tegen de laagst mogelijke kosten leveren en monteren.

Karwei is een succesvolle franchiseformule. De bouwmarkten zijn eigendom van franchisenemers. Deze ondernemers vinden het belangrijk dat onderdelen voor hun winkelinrichting snel leverbaar en niet te duur zijn. Voor het Karwei-hoofdkantoor betekent dit: het constant optimaliseren en schaalbaar maken van de bestaande en nieuwe formule. Daarin ondersteunt de Beerens Group.

De one-stop shop voor interieur

De Beerens Group is al jaren partner van Karwei. Hier zijn we heel trots op. Over de hele wereld laten wij meer dan 2000 verschillende metalen onderdelen voor de Karwei-formule produceren. De houten items maken we zelf in onze hoog geautomatiseerde fabriek in Rijen. Voor Karwei doen we alles: we ontwikkelen, engineeren, tekenen, produceren, leveren, monteren en houden voorraad. Full service. Zo komen slimme oplossingen en efficiencyvoordelen het best tot stand.

Uitrol nieuwe winkelformule

Momenteel rolt Intergamma samen met de Beerens Group een nieuwe winkelformule voor de Karwei-bouwmarkten uit. Hierbij zoeken wij opnieuw naar efficiency door optimalisatie en schaalbaarheid. Slimme oplossingen voor de technische uitvoering van de productpresentatie en winkelaankleding. Onderdelen die multi-inzetbaar zijn, zodat we ze voor verschillende presentaties kunnen gebruiken. Op deze manier kunnen we efficiënter produceren en kosten reduceren. Precies zoals Karwei en haar franchisenemers het graag willen.

De foto’s op deze pagina laten de uitrol van de nieuwe interieruformule in Karwei Rosmalen-Hintham zien.

De voordelen van schaalbare interieurconcepten

Een perfect schaalbare inrichtingsformule met gestandaardiseerde onderdelen levert u veel voordelen op. We kunnen onderdelen in grotere aantallen produceren en inkopen. Montage gaat sneller. Winkels blijven flexibel en kunnen met dezelfde onderdelen opnieuw of zelfs last-minute worden ingedeeld. En we kunnen makkelijker voorraad voor u houden.

Ook genieten van de voordelen van een schaalbaar interieur? Neem contact met ons op!

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.