HOE MEER REPETERENDE UNITS, DES TE GROTER DE WINST.

100 hotelkamers die bijna hetzelfde zijn. 30 flexibele werkplekken op evenzoveel locaties. Een kantoorpand met 200 kamers, 5 vergaderruimten en 10 pantries op 5 verdiepingen. Is de afbouw en inrichting van uw zakelijk vastgoed repeterend? Dan behalen wij voor u de grootste winst!

Onze kracht zit in het schaalbaar maken van repeterende interieurprojecten.
Dit doen we door uw basis projectinrichting zoveel mogelijk te standaardiseren. Hierdoor kunnen we onderdelen efficiënter produceren, inkopen en monteren, waardoor de uitrol veel sneller en goedkoper wordt. Hoe meer units, des te groter de winst. Natuurlijk in uw eigen unieke stijl. Wilt u dat we het bewijzen?

De Beerens Group verzorgt voor u de complete interieurbetimmering en alle gewenste afbouwwerkzaamheden. We leveren de ruimten turn-key op, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Het uitgangspunt is uw eigen projectinrichting ontwerp. Onze engineers optimaliseren het en maken het perfect schaalbaar door het te standaardiseren. Ook de processen eromheen profiteren hiervan, zoals de geautomatiseerde productie van houten componenten, de logistiek en montage en zelfs de schaalbare manier waarop uw interieurcomponenten in ons tekenpakket zijn verwerkt. Het resultaat is een volledig gecontroleerde uitvoering en een veel grotere tijd- en kostenbesparing dan een niet-schaalbare aanpak.

Wij hebben ervaring met diverse interieurprojecten voor (inter)nationale opdrachtgevers in zakelijk vastgoed en hospitality. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? U bent van harte welkom!

TURN-KEY TOTAALOPLOSSING VOOR COMPLETEAFBOUW EN INRICHTING.

DAAG ONS UIT.

We kunnen u met mooie woorden van alles beloven. Maar wij bewijzen het liever met daden. Hoe kunnen wij u winst opleveren en hoeveel? Hier komen we samen maar op één manier achter. Durft u het aan?

Maak een afspraak. Dat kan bij u of bij ons. Samen leggen we de kaarten op tafel. U vertelt wat u wilt en wij wat er mogelijk is. Na drie weken ontmoeten we elkaar opnieuw. Dan geven wij u een indicatief overzicht hoe wij uw basisinrichting denken te optimaliseren en welke winst u bij de realisatie zou kunnen behalen. Geen verplichtingen. U hoeft alleen maar het formulier in te vullen. We zien u graag snel!

    BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.