Vakantiewoningen Molecaten

Beerens Group is verantwoordelijk voor maatwerk meubilair van Molecaten vakantiehuizen. Een mooie opdracht waarin wederom schaalbaarheid het verschil heeft gemaakt!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACT ONZE SPECIALIST

Maatwerk meubilair

Molecaten is exploitant van campings en vakantieparken. In 2023 heeft Beerens Group maatwerk meubilair geproduceerd, aangeleverd en (deels) gemonteerd voor twaalf vakantiewoningen op deze parken. In 2024 leveren we nogmaals 60 van dit soort vakantiewoningen op.

De vakantiewoningen zijn voorzien van maatwerk kastelementen, bedachterwanden, dressoirs en pantry’s. Verder hebben we op maat gemaakte bureaus gerealiseerd en hebben we iedere radiator stijlvol weggewerkt met een zwarte radiatorombouw. De vakantiewoningen hebben een smaakvol interieur en serene uitstraling gekregen, waarin bezoekers optimaal tot rust komen.

Schaalbare vakantiewoningen

De kracht van Beerens Group ligt in schaalbaarheid, zo ook binnen dit project. De vakantiehuisjes hebben vergelijkbare basiselementen, ongeacht de grootte van de woningen (geschikt voor vier tot tien personen). Dankzij een goed doordacht voortraject wordt het maatwerk meubilair nauwkeurig en vlot geproduceerd. Ook in de logistiek en montage speelt Beerens Group een rol. De klant geniet van een snelle doorlooptijd en een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Vlotte samenwerking

Het maatwerk meubilair is gerealiseerd naar ontwerp en opdracht van Projectinrichting Lavoir B.V. Lavoir is voor ons een bekende partner. Deze fijne samenwerking zetten we vol energie voort in het nieuwe kalenderjaar. Komend jaar gaan we namelijk nog maar liefst 60 van dit soort vakantiewoningen voorzien van maatwerk meubilair. Houd onze website en Social media in de gaten voor updates rondom dit project.

Ook de voordelen van een schaalbaar interieur ontdekken? Neem contact met ons op.

BEERENS GROUP. SCALABLE INTERIOR CONCEPTS.